Онлайн-семінар «Про роботу ІРЦ Луганської області щодо забезпечення кваліфікованого супроводу дітей з ООП»

03 вересня 2020 року відповідно до плану роботи Луганського ОІППО відбувся обласний інструктивно-методичний онлайн-семінар «Про роботу інклюзивно-ресурсних центрів Луганської області щодо забезпечення кваліфікованого супроводу дітей з особливими освітніми потребами» для директорів та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів.

Захід проводили завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Ольга Коган і методист центру Олена Манукян.


Учасники семінару розглянули інструктивно-методичні рекомендації щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у 2020–2021 навчальному році, порядок організації здобуття загальної середньої освіти за індивідуальною формою, надання психолого-педагогічних та корекційно-розвивальних послуг, зокрема проведення корекційно-розвивальних занять із використанням технологій дистанційного навчання.

Модератори акцентували увагу на особливостях роботи в умовах карантину, наголосили на необхідності дотримання протиепідеміологічних заходів.

Дякуємо фахівцям інклюзивно-ресурсних центрів за плідну співпрацю, бажаємо наснаги, творчих ідей, упевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже знання – це сила!