Обласний інструктивно-методичний семінар «Робота в автоматизованій системі «АС – ІРЦ»

Відповідно до плану роботи Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 27 січня 2020 року завідувач  ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Ольга Коган провела обласний інструктивно-методичний семінар «Робота в автоматизованій системі «АС  ІРЦ» для керівників та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів.

Найперше учасники заходу обговорили питання актуальності використання автоматизованої системи «АС – ІРЦ» як однієї з умов підвищення ефективності діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.


Завідувач РЦПІО Ольга Коган наголосила на змінах в алгоритмі створення та ведення реєстрів дітей з особливими освітніми потребами, електронного звіту за 2019 рік, особливостях роботи в програмі.

У процесі роботи фахівці розробили покрокові схеми й відпрацювали алгоритм дій щодо роботи з програмою «АС – ІРЦ», пересвідчились, що використання автоматизованих систем значно полегшить роботу фахівців інклюзивно-ресурсних центрів, директорів шкіл і батьків. Освітяни розглянули й нагальні питання в діяльності ІРЦ Луганської області.

Дякуємо колегам за зворотний зв’язок і плідну співпрацю!