Обласний семінар «Основні завдання, ролі та функції практичного психолога ІРЦ у забезпеченні комплексного супроводу дітей з ООП»

Відповідно до плану роботи Луганського ОІППО на 2020 рік 28 лютого відбувся обласний науково-практичний семінар «Основні завдання, ролі та функції практичного психолога інклюзивно-ресурсного центру в забезпеченні комплексного супроводу дітей з особливими освітніми потребами» для практичних психологів інклюзивно-ресурсних центрів області.


З вітальним словом до учасників заходу звернулась завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Ольга Коган, яка окреслила актуальні питання розвитку інклюзивної освіти в нашому регіоні.

Захід проводився у форматі тематичної дискусії-гри «Запитай. Поміркуй. Розкажи». З освітянами працювали методисти центру Ірина Юдіна й Олена Манукян.

За допомогою гри учасники виявили та проаналізували проблемні питання в роботі практичного психолога, розглянули різноманітні ситуації, обмінялись досвідом.

Під час дискусії освітяни обговорили плюси та мінуси у своїй діяльності, а також шляхи вдосконалення фахової майстерності для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.